Biografie

Dirk is begonnen met zingen toen hij 3 ½ jaar was met het liedje van Frans Bauer (heb je even voor mij) want daar was Dirk erg gek van, en dat zong hij dan ook elke dag. Toen brak zijn 4e verjaardag aan en hij vroeg een microfoon voor zijn verjaardag en die kreeg hij dan ook. Een microfoon nog gekocht bij de Intertoys.

Toen hadden we bij ons op het dorp in Zaamslag een feestje en daar kwam Roel Britting zingen. En we vertelden dat Dirk ook zo graag deed zingen, en Roel ging naar Dirk en liet hem dan ook zingen. Dirk vond het geweldig en ruilde zijn idool Frans Bauer om voor Roel Britting. Toen zei Roel zet hem op zangles. Wij een zanglerares gezocht.

Toen hebben we op het internet aan het zoeken geweest achter de zanglerares van Frans Bauer. Maar Google gaf toen niet veel aan, toen kregen we contact met Jan van Est en hij gaf het nummer van Mieke en we belden en lieten Dirk op de wachtlijst zetten. Hij kon pas komen toen hij 9 jaar was. En toen hij bijna 9 jaar werd wilden we nog even bellen naar Mieke maar we waren het nummer kwijt. En toen kwamen we  familie van Veldhoven tegen, beter bekend als Chris Gigant en zijn vrouw Corina heeft ons het nummer opnieuw gegeven van Mieke. En toen we belden zei Mieke, hij kan al komen.

Dirk is nu enorm aan het oefenen, en zijn single’s zijn een enorm succes! Wil jij Dirk boeken voor een optreden op jou feestje? Dat kan, neem dan contact met ons op!