Dirk: “Dit is mijn doel!”

OOST-SOUBURG – Vrijdag verscheen de nieuwe single van Zanger Dirk: Alles Wat Ik Nodig Heb. Het is de vierde single van de 14-jarige zanger uit Zaamslag. Natuurlijk zit hij nog op school, maar groot worden in de muziek is zijn doel.

School

Vier jaar geleden maakt hij zijn debuutsingle Lieve Opa. Sindsdien is er veel gebeurd: optredens, interviews, en hij is overgestapt naar platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. Soms moet hij school afzeggen door optredens en dat is wel lastig. Dirk: “Ik krijg wel vrij als ik iets moet doen, maar wat je gemist hebt, moet je wel inhalen.”

Crisis

De crisis is helaas ook voelbaar in de entertainmentsector. Zoals zoveel artiesten heeft hij minder optredens dan vorig jaar. Het aantal optredens in de eigen provincie blijft ook nog achter bij die in Brabant. Met deze single hoopt hij daarin verandering te brengen.

Liefde

Alles Wat Ik Nodig Heb van Zanger Dirk gaat over de liefde. Eerst wil het allemaal niet lukken, maar dan komt ‘zij’ toch weer terug. Het is geschreven door Willem Laseroms en Laurens van Wessel. Op de B-kant staat een lied in de stijl van AndrĂ© Hazes: Nooit Meer Terug.

 

Dirk4_F0E58BF4F06D14C8C1257E73002BB1EB_0