Dirk “Wat goed is komt snel!”

Rood-Hit-Blauw Persberichtroodhitblauw nieuw

Dirk “Wat goed is komt snel!”

Veertien jaar is hij nog maar en toch is de uit de provincie Zeeland afkomstige zanger Dirk al toe aan zijn vierde single. “Wat goed is komt snel”, aldus het gezegde en dit lijkt volledig van toepassing op Dirk. Amper vier was hij nog maar toen hij feilloos ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer meezong. Zijn omgeving had het al snel in de smiezen; In het Zeeuwse dorp Zaamslag is een talent opgestaan! Op de kop af vier jaar geleden, in juni 2011 verscheen zijn vertederende debuutsingle ‘Lieve opa’. Tot aan de release van zijn aanstaande single ‘Alles wat ik nodig heb’ tekende Dirk bij Rood-Hit-Blauw Produkties en verschenen de liedjes ‘Vanavond feest ik door’ en ‘Verliefd tot over mijn oren’ op single.

Willem Laseroms en Laurens van Wessel schreven de nieuwe single voor Dirk. ‘Alles wat ik nodig heb’ is samen met de André Hazes-achtige B-track ‘Nooit meer terug’ opgenomen en geproduceerd in de Wesco Studio in het Brabantse Zegge. Cupido speelt de hoofdrol op de gezellige foxtrot ‘Alles wat ik nodig heb’ waarop de Zeeuwse zanger weer eens laat horen wat een prima eigen sound hij bezit en dat hij het predicaat aanstormend talent meer dan verdiend. In de agenda’s kan alvast worden genoteerd dat op 7 november aanstaande in het Brabantse Rucphen het evenement “Dirk & Friends” gepland staat. Met gastoptredens van o.a. Rein Mercha, Frank van Etten, Ferry de Lits en DuoNL belooft dat een gezellige happening te worden. Voor tickets a € 15,- kan contact worden gezocht met 0115432391 of via e-mail met info@zangerdirk.nl De vanaf 26 juni verkrijgbare single ‘Alles wat ik nodig heb’ van Dirk is opnieuw zo’n prima Rood-Hit-Blauw product!

Meer info op Dirk zijn website: https://www.zangerdirk.nl/

Alles wat ik nodig heb…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!


 

De CD single ‘Alles wat ik nodig heb’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar downloadsite’s:

Download hier!

Download voor iTunes!

Boekingen Dirk : 06 – 22 52 27 66/ b.g.g.: 0115-43 23 91

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Distributie: Heartselling Hilversum 035 – 6775851 info@heartselling.info • Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

Print