Persbericht Dirk & Frank van Etten

Hij is nog maar 15 jaar en Frank van Etten ziet ‘t helemaal voor zich!

Dirk is de naam van de jeugdige zanger uit Terneuzen die volop aan de weg aan het timmeren is.

 

Frank van Etten: Deze jongen zit vol met talent, daarom dat ik hem ook aansprak nadat ik hem ontdekte op zijn cd-presentatie waar ik een optrede verzorgde.

We gaan samen hard werken aan een compleet nieuw album voor deze jongen.

Ook gaan we samen een duet opnemen zegt Frank. Samen met het Frank van Etten team gaan we hard werken voor deze (kleine) ster om prachtige liedjes en uiteindelijke prachtige producties te maken in de Frank van Etten Studio!…Aldus Frank!

 

Dirk: Ik vind het fantastisch om met deze man samen te mogen werken!

Momenteel zit ik nu vaak in de studio met Frank om samen mooie liedjes te schrijven en ook om liedjes in te zingen. Ik sta helemaal achter het team van Frank van Etten!

Ik leerde Frank kennen op mijn cd-presentatie in Rucphen. We hebben samen zijn nummer 1-hits gezongen “Jij bent niet meer die man van toen” en “Leef als een zigeuner”. Dit was echt een eer voor mij om samen met een bekende Nedelander op het podium te staan. Die dag heeft Frank mij ook ontdekt en zijn we samen in zee gegaan…Aldus Dirk!

 

Dirk is druk bezig met het instuderen van zijn nieuwe liedjes om deze uiteindelijk aan het publiek te laten horen. De 2 zangers beloven dat het een geweldig album wordt met mooie liedjes. Kijk voor al het andere nieuws op www.zangerdirk.nl!

 

persfoto Dirk-FrankvanEtten